Op- en overslag van goederen

Strack Vloeren is een bedrijf dat zandcement- en anhydriet cementvloeren levert en nu een nieuw segment aan hun bedrijf toevoegt. Aangezien we in het bezit zijn van een ruim bemeten terrein kunnen we grote en kleine partijen helpen met de op- en overslag van goederen. Wij zijn altijd op zoek naar de beste mogelijkheden voor u! Vanuit ons centraal gelegen terrein in Utrecht kunnen de meest uiteenlopende goederen aan- en afgevoerd worden. Bijkomend voordeel: ons bedrijf vindt u langs het Amsterdam Rijnkanaal. Per schip kunnen goederen vaak sneller en goedkoper verscheept worden.
Strack Vloeren op en overslag 2

Service, kwaliteit en klantvriendelijkheid

Strack Vloeren staat voor service, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wij gaan altijd uit van de wensen van u, onze opdrachtgevers. Dit vormt de basis van al onze werkzaamheden.

Wij durven dan ook te zeggen dat we al onze opdrachtgevers kunnen voorzien van een excellente dienstverlening. Op- en overslag van goederen is daar een nieuw onderdeel van. Op ons terrein bieden wij de mogelijkheid om goederen tijdelijk bij ons op te slaan in afwachting van verder transport.

favicon 32
Strack Vloeren op en overslag 1

Op- en overslag transport: Goed verzorgd

Goederen voor een korte of langere periode op laten slaan? StrackVloeren BV bevindt zich centraal gelegen in Nederland.

Op ons terrein in Utrecht beschikken we over voldoende ruimte om verschillende goederen te stallen, alvorens ze op doortocht gaan over de weg of over het water. Uiteraard ontbreekt het op ons terrein niet aan alle benodigde veiligheidsvoorzieningen. Zo bent u er altijd zeker van dat uw goederen goed beschermd zijn.

Het bijkomende kostenplaatje is, net als onze persoonlijke service, op maat gemaakt. Samen bekijken we uw wensen, hoe lang u de goederen wilt stallen en hoe deze vervolgens ons terrein weer verlaten. Aan de hand hiervan kunt u van ons een scherpe prijs verwachten!

favicon 32
Naast de opslag van goederen kunnen wij ook zorgen voor het overslag transport. Wij halen de goederen bij u thuis op en leveren af in heel Europa.
Benieuwd naar onze mogelijkheden?
Neem dan gerust contact met ons op.