Kunststof vloeren

Strack kunststofvloeren – coatingvloeren, gietvloeren en troffelvloeren – worden steeds populairder. Ze zijn niet alleen esthetisch, maar ook makkelijk te onderhouden. Deze vloeren worden gelegd voor zakelijke klanten en particulieren. Met hen praten we graag over de specifieke mogelijkheden.
anhydriet vloeibaar cement strack dekvloeren

Troffelvloeren

Strack Epoxy Troffelvloeren zijn ijzersterke, hoog belastbare kunststofvloeren van epoxy gemengd met fijne zandkorrels.

Deze worden dan ook vaak gelegd in industriële ruimtes met zwaar verkeer, draaimomenten en veel mechanisch geweld of ruimtes die vragen om hoge hygiëne- en HACCP-eisen. Bijvoorbeeld in bedrijfskeukens, magazijnen, fabrieken, bakkerijen, werkplaatsen en sanitaire ruimten. Deze onderhoudsvriendelijke Strack Troffelvloeren leveren we in verschillende kleuren, met antislip of glad afgewerkt.

favicon 32
anhydriet gietvloeren strack dekvloeren

Gietvloeren

Strack gietvloeren kennen vele toepassingen: in kantoren, scholen, magazijnen of natte ruimtes bijvoorbeeld, en natuurlijk in woonhuizen.

Op basis van het project adviseert Strack de beste materialen; PU (Polyurethaan) of EP (Epoxy), eventuele antislip en meest geschikte aflaklaag. Op esthetisch vlak zijn er veel mogelijkheden: de keuze aan kleuren is eindeloos. En die kunnen we zo laten of misschien juist mixen met flakes.

favicon 32
linolium strackvloeren utrecht egaliseren scholen utiliteitsbouw

Coating

Strack Coatingvloeren zijn onderhoudsvriendelijke, dunne toplagen van kunststof, naadloos, sterk en slijtvast, ook bij chemische belasting.

Ze kunnen worden aangebracht als binnen- en buitenvloeren en zijn leverbaar