Isolatie

Bij zwevende Strack dekvloeren is er ook geluidswerende, akoestische en/of thermische isolatie nodig. Afhankelijk van de (ruimtelijke) situatie, de wensen en de (wettelijke) eisen geeft Strack een passend advies.

In gestapelde bouw, bij appartementen en renovaties bijvoorbeeld, legt Strack vaak een zwevende dekvloer. Deze bestaat uit een veerkrachtige onderlaag met daarbovenop een dekvloer. Door deze optimale isolatie van warmte en geluid is een harde vloerafwerking mogelijk.

Akoestische geluidsisolatie

Vanzelfsprekend stemt Strack de isolatie exact af op de eisen die aan het project worden gesteld en de vraag van de klant.

Thermische isolatie

Voor de beste warmte-isolatie kijken we naar de toepassing en de daarvoor gevraagde Rc-waarde (die geeft het isolerend vermogen aan van de hele constructie). Vervolgens maken we een zorgvuldige afweging uit de voorhanden zijnde soorten isolatie; XPS, EPS, PIR, Resolschuim en steen- of glaswol.

Vloerverwarming

Elke Strack vloer en de isolatie daarvan is afgestemd op vastgestelde geluids- en warmte-eisen. Zo krijgt ieder project de beste isolatievorm. Gietvloeren bijvoorbeeld zorgen voor een goede omsluiting van de vloerverwarming zodat deze optimaal zijn werk kan doen.

Neutronweg 55, Utrecht  | 3600 BB Maarssen  |  T 085 01 60 141 |  info@strackvloeren.nl | Privacyverklaring

T 085 01 60 141  | info@strackvloeren.nl