Werkwijze

Steeds meer klanten weten Strack Vloeren te vinden. Bij elk nieuw project – of dat nu voor een particulier is of een grote aannemer – inventariseren we de uitvoerbaarheid, welke vloer nodig is en met welke hardheid, waarna we het plan bespreken met de klant. Na de overeenkomst beginnen we.

Bij een dekvloer van Strack zandcement of Strack anhydriet sturen we onze hypermoderne mortel- of anhydrietwagens met de nodige grondstoffen. Ter plaatse en afhankelijk van de gevraagde kwaliteit van de vloer worden de grondstoffen in de geautomatiseerde Strack vrachtwagen met water gemengd tot de juiste verhoudingen. Voor we een vloer aanbrengen, zorgen we dat de ondervloer optimaal is voorbereid. Via een slang wordt de Strack mortel of Strack anhydriet naar de al liggende ondervloer gepompt. Na het verwerken van de mortel met een mechanische rei wordt deze nog gevlinderd om een goede verdichting te verkrijgen.

Bij renovatieprojecten komt het vaak voor dat de bestaande vloeren moeten worden ge√ęgaliseerd om ze opnieuw te kunnen stofferen. Dat doen we met Strack Egaline: een dunne cementgebonden emulsie waarin kunstharsen zijn verwerkt. Deze toepassing wordt steeds meer ingezet bij grote renovatieprojecten.

Neutronweg 55, Utrecht  | 3600 BB Maarssen  |  T 085 01 60 141 |  info@strackvloeren.nl | Privacyverklaring

T 085 01 60 141  | info@strackvloeren.nl