Ons bedrijf

Onze dekvloeren stáán. Dat zeggen we graag bij Strack Vloeren, Nederlands grootste specialist in zandcement dekvloeren. Want we zijn trots op ons bedrijf. Op de (eind)kwaliteit van onze producten, onze medewerkers, ons hypermoderne park mortelwagens en – last but not least – onze klanten en hun toonaangevende projecten; woningen, woon-zorggebouwen, winkels, scholen, bedrijfspanden en kantoorgebouwen die tot appartementen worden omgebouwd.

Strack Vloeren is een groeiende onderneming met meer dan 25 jaar expertise in het leggen van basisvloeren: in Strack zandcement of Strack anhydriet. Opdrachtgevers vinden ons ook voor Strack kunststofvloeren, en zo nodig nemen we hun de stoffering uit handen. Wij gaan voor een totaalconcept. En omdat onze klanten één aanspreekpunt hebben, garanderen we ook nog eens duidelijkheid en korte lijnen. Zo komen we tot een snel en goed resultaat. Omdat we onze grondstoffen zelf inkopen en aanvoeren, kunnen we bovendien scherpe prijzen aanbieden.

Als professionals kijken we altijd naar hoe het beter kan. Dus zorgen we voor de juiste certificeringen (EBN en VCA) en werken we aan de ontwikkeling van nieuwe materialen. Maar vooral denken we graag mee met onze klanten. Hoe sneller we in een plan worden betrokken, hoe liever het ons is. Het maakt ons niet uit of dat nou een kleine opdracht is of een omvangrijk project. Nieuwbouw of renovatie.

Neutronweg 55, Utrecht  | 3600 BB Maarssen  |  T 085 01 60 141 |  info@strackvloeren.nl | Privacyverklaring

T 085 01 60 141  | info@strackvloeren.nl